»

Thursday, August 6, 2015

Kekasih baru.

Asyik hiatus je kan?

I have eager to write but, got no time to spend. 


Nak tahu? Sekarang tengah menghitung hari kelahiran puteri aku yang pertama. MasyaAllah, tak sabar dan bahagia nya rasa. 


Tak sabar nak peluk nak cium dia. Terlupa langsung tentang morning sickness yang terlampau masa first trimester haritu. Dah tak peduli bila orang kata bersalin tu sakit macam nak tercabut nyawa. All I know now is tak sabar nya nak jumpa darah daging aku!



Semoga di permudahkan segala urusan aku dalam melahirkan. Semoga sihat sejahtera, sempurna fizikal paras rupa, cerdik akalnya, di panjangkan umurnya untuk sentiasa berjodoh dengan ibu bapanya, dan semoga penyeri rumahtangga ini akan menjadi anak yang solehah buat ibu dan ayah. 



Excited. Susah nak gambar. 7 hari lagi EDD. 


Dia, cepat la keluar. Ibu tak sabar nak jumpa Dia. 

0 complain(s):