»

Tuesday, February 4, 2014

February 4




Pejam celik dah 32 hari kita jadi tunang orang. 

Macam tak percaya pulak. 
Macam takde rasa apa je jugak. 
I mean, sama je macam orang lain yang tengah bercinta.
Bezanya, sekarang ada cincin di jari and lelaki lain dah tak boleh nak masuk pinang dah.

Tapi lain nya kat kita.
Selalu tanya diri sendiri, bercinta ke kita ni? 
Rasa macam kawan kawan je. 
Tapi sayang tu mesti lah ada. 


32 hari dan masih mengira. 
Kita harap kita boleh jadi perempuan yang baik untuk awak. 
Kot la kalau awak rasa yang apa kita buat pun masih tak cukup
Still, kita akan try my best untuk jadi yang terbaik. 

Kita sayang awak, tahu? 
xoxo. 


0 complain(s):