»

Thursday, January 30, 2014

Rezeki, Allah bagi.

............. Jadi tak perlu gusar. 

Kalau ada orang kata pada kau "you won't success at new place because you only good in corporate line."

Terima kasih sebab doa yang saya takkan berjaya kat tempat baru. 
Karma katanya. 

Tapi bagi aku, rezeki Allah bagi. 
InshaAllah dengan izinNya, mudah lah segalanya. 

Tak perlu kata hilang respect pada aku at the moment I said I wanna proceed with the resignation.
Because,
I lost respect on you since the moment you torn my letter without listen to my reason.

Alhamdulillah I learn so many thing here, in this company. 
Merungut kerja tu biasa.
But still ada benda menarik aku belajar especially in meeting clients part. 

Entah. 
I'm not sure whether this is good for me or not. 
Tapi apa salah cuba tempat baru kan? 

InshaAllah dengan doa mama, restu mama everything will be just fine. 

Usaha yang terbaik. 

Apa pun yang top line tu kata, aku telan je. 
Allah tahu niat siapa yang lebih baik. 
Biar Allah yang tentu, karma tu ada pada siapa. 

Sebab Allah tu kan Maha Adil. 

0 complain(s):