»

Tuesday, November 29, 2011

Berita baik datang bersama yang buruk

Semalam dapat berita baik. Rasa macam impian tu dah nak jadi kenyataan. Cita-cita tu macam sipi-sipi lagi nak sampai. Nak tahu apa?

Macam yang semua tahu, aku active sangat dalam persembahan tarian. I'm more into traditional dance. If ada permintaan lain baru la ada buat yang modern sikit.

So semalam I got a good news! One of my friend ajak pergi audition untuk jadi one of the dancer teater Semerah Padi dekat istana budaya. See perform dekat istana budaya tu impian aku paling besar okay? I wish one day I can dance on IB's stage.

But takde rezeki. I cannot make it sebab semalam jugak actually the last day of audition. Masa my friend call tu pun aku baru je sampai sunway pyramid. And dah almost 5pm pun masa tu. Sure lah tak sempat kan?

Nak taknak I have to let go the chance. Quite sad but insyaallah next time kalau ada peluang aku akan cuba nasib. Who knows ada rezeki. Menari at the same time involve in theatre. And the most important thing, perform dekat IB. Insyaallah :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 complain(s):