»

Saturday, November 13, 2010

Friendship that never ends.


Alahai. Sedih kan nak tinggalkan 3 tahun bersama ? pahit manis berkawan, sedih gembira semua share sama-sama. 
Lagi sedih bila Ika emosi post status sedih-sedih dan tag nama. 
Bertambah sedih bila Mama post dekat wall sorry tak dapat jumpa sebab ayah dah datang.
Yang betul-betul sedih bila tak dapat jumpa semua sebelum balik.
Dan lagi buat sedih bila fikir semester akan datang, mungkin tak bersama diorang.
Kalau dapat tempat belajar jauh-jauh. Tak sama.

Next sem macam mana ?
Dah takda Mama nak pergi kelas sama-sama.
Dah takde Ika nak pinjam jawapan past year.
Dah takde Zeyka nak bahan-bahan.
Dah takde Eby nak gelakkan dia gaduh dengan wawan.
Dah takde Farah nak menangis dekat dia kalau gaduh dengan Petra.
Dah takde semua untuk celebrate birthday sama-sama.
Next sem dah takde diorang.
Seriously sedih.
3 Tahun berlalu rase kejap sangat.
Macam baru semalam jumpa semua.
Macam baru semalam Farah pujuk aku menangis tengah malam masa satu bilik dulu sebab gaduh dengan Bf.
Macam baru semalam tengok Eby menangis gaduh dengan bf.
Macam baru semalam pakai Inai dekat jari kaki guna Inai hitam dengan Mama dekat SAB sebelum paper Law 251.
Macam baru semalam pergi bilik Zeyka study Far.
Macam baru semalam tidur bilik Ika tiba-tiba air Pili bomba pecah melimpah masuk bilik.

Semua tu macam baru semalam.

Sorry for every mistake I've done to each one of you. I'm gonna miss all of you so much. Good luck for your upcoming degree. Love ya !





Setiap satu gambar ni adalah kita kan ? (: