»

Wednesday, October 6, 2010

Tulang reput ?

Semalam mintak tolong junior tolong tekan belakang badan. Dah banyak hari sakit badan. Training hari-hari lagi, duduk lama-lama lagi, study kejap-kejap lagi. Macam-macam benda lah kena buat kan. Elok junior ni tekan-tekan, bukan main meriah lagi bunyi. Krukk krukk. Heh Macam ada tanda-tanda nak bagi tau yang tulang tu dah mula mereput. Err, motif tulang reput muda-muda macam ni ? Haih. Ini semua gejala makan makanan tak sihat. Kene mula minum Susu Anlene lah sekarang kan? Lepas tu cara tidur yang salah. Tapi nak buat macam mana, dah memang habbit tidur badan melengkung mcam udang. Lebih selesa dan lena. hehe And kurang tidur dah pun sekarang. hari-hari yang mendatang ni semakin garang dan menakutkan. Macam dah bagi warning "Matahari jangan gatal-gatal nak rehat. Siapkan kerja kau cepat. Siapa suruh kau part 6 sekarang!" Adoi kejamnye :/ Esok pagi ade test, jumaat petang ada test, sabtu pagi ada modul part6 dan jugak kene perform untuk karsei. Kene belah dua badan ni. Ahad mungkin free sikit tapi kene siapkan report ETR dan jugak study untuk test lagi. Isnin ada dinner sector C tapi memang confirm aku tak pergi sebab nak study. Selasa pagi ada test lagi and lagi malang bila selasa tu adalah hari jadi. Rabu ada dinner PAC khamis ada test lagi. Tak pasal-pasal patutnya jumaat dah takda kelas lagi tiba-tiba lecturer nak buat kelas ganti dan quiz. Belum lagi dengan final presentation report ETR. Adoi Letih la macam ni. Macam tak cukup kaki je nak main kejar-kejar dengan masa ni. Rehat pun tak cukup. haiyo Pergi kelas muka letih, terus hilang kecantikan luaran. HAHA okea lah nak study untuk test ETR esok pagi.

2 complain(s):

Ain Atika Zailani

haha...sabar je lah...pasni dah tak payah nk susah susah nak buat semua tu lagi...hmm bila la I pulak nk part 6...keh3...

matahari

hehe memang kene sgt bersabar kan. tapi lepas ni sambung degree still kene continue lifestyle macam ni jugak. huhu nak tak nak pasrah jela jadi student :)