»

Monday, February 22, 2010

Z. Adzim awak memang adorable. Bukan awak eh Ajimullah.


Tipu kalau aku cakap aku tak suka dengan status ni. Walaupun dia tak cakap Matahari sangat Adorable bila ber-braces, but still aku nak perasan jugak. Tak kisah lah kalau ada insan-insan lain yang dekat luar sana nak cakap my face looks like pig or so on, but still aku tak ganggu orang dengan muka babi aku kan?

Well, datang balik dah makhluk-makhluk yang tak tahu kenapa tiba-tiba nak sedarkan aku tentang betapa muka aku macam babi. Heh, takde masalah pun actually. Terima kasih lah sebab memberitahu & alert tentang muka aku. Selama ni rabun aku tu menutup wajah babi tu dekat cermin. Bila ada orang tegur baru lah perasan. Terima kasih kawan baru (:

Susah kan manusia ni. Tak semua lah. Sesetengah manusia je. Ada je benda tak kena tengok kat orang. Poyo salah, tak poyo salah. As a conclusion, nak kena jadi poyo ke tidak ni? Ajimullah je yang tau. Hehe

Btw, aku tau ada diantara segelintir "kenalan" aku yang tak berapa setuju dengan jalan yang aku pilih. Tapi, hidup aku kot? I don't think I need someone permission to be someone's. Tolong la. Kamu tak berdiri atas kaki aku. Kamu bukan aku. Biar keputusan aku yang tentukan. Baik buruk pun, aku yang tanggung. Aku hargai dengan segala komen samada negative atau positive. Tapi tak perlu mendesak la ok? 

Tapi takpelah. Secara tak langsung, nampak jugak keprihatinan kamu pada aku. Terima kasih banyak-banyak.

Buat masa sekarang, and mungkin untuk beberapa minggu ni, aku tetap dengan pendirian aku. Aku gembira dengan jalan baru ni. Aku terima kata kamu yang mengatakan aku bodoh, rugi dan sbg. Insyaallah, aku takkan menyesal dengan apa yang aku pilih. Learn from mistake kan kata orang?

Awak, saya happy sekarang.
Awak happy tak? :)

p/s : meetmatahari.tumblr.com

2 complain(s):

jammbush

la u.. muka u mcm babi? ish3.. sape yg alert sgt tu siap ukur muka u tu. baik nye hati dy kn. caring kot!! bahaha. btw, stand with ur decision kay. ramai lagi kawan2 u yg blh bg support yg positive. they know who u are rather than yg keep complaining with ur decision. :)

matahari

Itu la pasal you. haha I tak sgka my new friend ni sgt caring, smpi muka i macam mana pun die nak complain. :p
oh, thx for your support yang :D bilaa nak meet nih! a lot of things to share :DD