»

Monday, December 21, 2009

Do you really think that you are the only one who deserve to have a complete friends & family? Hell no I say.



 

  • Dengan sekali lafaz, Abot & Kak Elly selamat di nikahkan pagi Sabtu.
  • Merisik & Bertunang Jumaat pada Jumaat malam di rumah keluarga Kak Elly di Kangar Perlis
  • Menginap di Homestay yang gila scary selama 3 hari. Scary sebab rumah kampung yang bila kita pijak lantai dia bunyi krookk kreekkk. Hehe
  • First time tengok Sawah padi Live in Perlis & Kedah
  • Membeli-belah sakan di Padang Besar. Akhirnya, impian termakbul jugak untuk beli dress labuh idaman. Eventho bukan berjenama mahal, bukan di beli di Pavillion dengan bf tersayang, bukan dari kedai Forever 21 atau mana-mana kedai jenama but still thank to Aunty Ban yang belanja (:
  • Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar. Yang paling penting, dapat berkumpul dengan Keluarga besar yang bukan senang nak jumpa selalu. Aku terfikir bila nanti masa aku kahwin nanti, adakah semeriah & seramai in keluarga aku yang hadir? *Ececeh dah fikir kahwin ye cah?*


*picture took from Alifah & Muli's camera
  • Vacation with friends at A-famosa waterworld Melaka (9-10 December 2009)
  • Short trip but long long long journey. Nak cari kedai makan kat Seremban punya pasal kan. Haha
  • A-famosa waterworld was great! Seriously. Entrance fee pun tak la mahal sangat. Worth la. & Condotel pun good. Conclusion, everything is affordable. (:
  • Cowboy town was blast! Enjoy the show & my show too! Ha-ha
  • Oh, anybody desperate for bf? Boleh cari aku sebab I have a desperate guy number yang gila desperate nak gf sampai tinggalkan his phone num kat wiper kereta Belle. Padahal, sebelum tu bukan main cakap kitorang semua bajet cun lah hape.Ok, takde pun phone number dia sebab Belle terus buang je lepas baca. Hehe Mati-mati aku ingat kau kene saman kan Belle?

So, complete with family & Friends Vacation. Next trip is to Langkawi with B sayang & cliques. Well well, start saving from now because Langkawi is waiting for us cliques! :D Oh, and B. Kumpul duit jugak. Jangan buang duit buy things for me ok.

0 complain(s):