»

Sunday, November 15, 2009

Why you so obsessed with me?



Dare to call me BITCH? Heh, I don't give a damn on any name you've give anyway. But I'll take it as a compliment ok. I don't have any idea what is your problem actually. But looks like you hate me so so so much lah kan.And, I don't give a damn on that jugak. Memang hak kau pun nak benci sesiapa pun kan. But just kalau kau rasa air muka kau tinggi sangat, Face to face. Tak payah nak jadi pengecut. Cakap belakang, kutuk senyap-senyap. Kau macam gila lagi loser dari bitch yang kau tengok mem-bithcy terang-terang kot? Loser sial kau. Loser. Ke sebenarnya kau malu nak admit siapa kau, sebab kau tahu hakikat sebenarnya taraf kau lagi rendah dari "bitch" macam aku? Whatever pun, I already know who you are. Thanks to my friend yang suggest kan web untuk trace who's comment on my chatbox. Zaman dah berubah. Dunia dah maju. Aku taknak jadi sama bodoh dengan kau bila aku tiba-tiba maki hamun kau. Kalau kau baca ni tiba-tiba lidah kau pedas macam tergigit semut api, kau pandai-pandai la fikir sendiri apa patut kau buat.

0 complain(s):