»

Monday, August 17, 2009

Jari tengah ni memang untuk kau, So what?



Nak tau apa aku rasa sekarang? Sumpah aku rasa menyesal gila tolong kau masa kau susah kalau aku tau bila aku susah kau lari dekat orang yang tak pernah pedulik pasal kau LANGSUNG masa kau susah. Kau faham macam mana rasa? Go to hell dengan konon-konon innocent kau tu sebab sekarang baru aku tau innocent kau tu jenis apa. Sumpah aku nak ungkit sampai mati yang kau ni bagai kacang lupakan kulit dan patut direbus sampai mati kering. Sumpah mulai saat ni aku tak akan percaya yang kau ni konon kawan susah senang sampai mati. OK? Sumpah memang aku tak akan tolong kau langsung walaupun kalau kau hanya tanya perkataan makanan in english tu apa. Aku tak menyesal sangat jumpa manusia macam kau. Cuma aku terkilan, kenapa manusia macam kau ni pun boleh wujud dalam dunia ni kan?

3 complain(s):

jojojo89

ko ckp pasal spe ni?

matahari

haha. psl kacang yg lupakan kulit tp bertopengkan manusia. huuu

imazara

perrgghhh, kacang pakai topeng. gempak seyh ! mask rider wannabe ! ahaha. chill k beb. ramai lagi yg hargai u sbg kwn dorg.dun wory. :)