»

Friday, July 24, 2009

We are also in the list. Check it out!

Minggu lepas orang kecoh-kecoh pasal wabak itu ini. Sana tutup, sini cuti, situ kuarantin. Hiruk-pikuk dibuatnya. Week by week macam lagi banyak UiTM yang mengahalau student die balik rumah. Halau ok? Bukan student dia yang merengek-rengek nak cuti.

So hari ni, berita yang menggemparkan Uitm Segamat. UiTM Segamat terpaksa ditutup sebab infulenza H1N1 and pelajar-pelajar semua boleh balik. Yeay! Cuti sampai 2 August 2009. Sorry Miss Syuhada, Nampaknye niat Miss tak nak cuti tak di makbulkan lah. Quizes postponed and boleh enjoy for a week at home.

Tadi dah siap set date nak date dengan Belle since die pun register LKW on 3rd August kan. But one thing yang tak best is I'm still stuck in here and have to go back tomorrow because of the bloody part 3 modul. Quite sad sebab orang lain semua dah balik and berhuha kat rumah, tinggal budak-budak modul je. Tapi ada hikmah di sebalik kesedihan tu sebab........... Jeng-jeng-jeng! Check list name kat board untuk group modul esok and tengok OMG!!!!!! Dapat satu group dengan dia. (Doa termakbul sambil lompat-lompat peluk Zeka kuat-kuat) And what's best is spend the whole day dengan dia dalam kelas even dari jauh pun dah cukup baik kot? HIHI Gatal punya Echa. Confirm esok sengih-sengih dalam kelas dari pagi samapi habis modul itupun kalau dia datang la kan.

Oh, alhamdulillah. Disebabkan ura-ura Ptptn cakap duit aku masuk minggu akan datang ni itu menunjukkan satu berita baik. Ptptn masuk during bercuti sakan di rumah? Tentulah aku pun akan sakan membayar tunggakan membeli belah yang dah lama gila tertangguh. Macam-maca dah fikir, and macam-macam benda lah nak beli. Oh not forget, hutang yang dah keliling belum bayar lagi. Sigh

Btw, thanks for everybody yang menghidap H1N1 (I am negative H1N1 durh) sebab they are the reason Uitm ni ditutup. HEHE Kidding. I hope for anybody who suffer this infulenza, get well soon. Dan the most important thing is be ready untuk gantian kelas yang berlambak-lambak and I think, there's no more cuti raya for us dah =.=' That's sounds is very bad and the Hari Raya will not be fun as always kot? Mau cuti lamaaaa la weyy!

3 complain(s):

cik ateen

hahahaha..
mmg sume uitm dah tutup laa ecah..
sbb kalo 5 uitm dh ttp sbb pnyayi sesema vavi tu..
cnfrm sume uitm tutup..
gdluck utk modul sok..
hihihi
jumpe bla dh blik nnt..
msa on9 laa..
ekekek..
;))

KAMI

ecah ada scandal ohh kat campus. Baru aku tau.. Hehe..Sume campus pun da tutup kot. Aku pun balek sje2 jer. Then da smppi kl bru dpt news tu. T.C

matahari

haha mne de scandal la zul. xde mknenye. echa setia pada yg satu ok? hee :DD