»

Monday, June 1, 2009

Berhenti berharap

Dalam kepala aku sekarang ni tiada apa langsung masalah yang berpusing-pusing melainkan hal Bosnia Herzegovina. Seriously aku nak sangat pergi since bukan senang nak dapat pergi jauh-jauh to gain new experience kan? Kalau tak pergi memang lah aku kerugian besar yang mungkin boleh menyebabkan sebuah syarikat terulung bankrupt. Itu merapu saja.

Aku sekarang ada masalah untuk slowly berbincang dengan parents aku tentang International Festival ni. Ajim tak galakkan pergi. Mama still 50-50. Mama suruh aku mintak permission dari bapak aku yang tentu takkan lepaskan aku pergi. Orang kepala lecturer yang tak sporting macam dia akan cakap ;

1st - Trip ni takde faedah dan ganggu masa kelas.
2nd - Bahaya since virus yang bersepah-sepah merebak dalam dunia ni.
3rd - Dia tak suka aku melibatkan diri dengan apa-apa bidang berkaitan bidang dia. *ngong*

So, what should I do now? I already send my resume to my lecturer for this 1 week trip(17th July-21st July) I really wanna go, and tak kira apa jadi aku still akan pergi. It's only for a week. Please :(

5 complain(s):

B.

pegi bosniaaaaa?!

jammbush

sound interesting dear..
y not..
just go la..
lagi pun,virus tu xde la teruk kt bosnia if nk d bandingkan dgn mexico rite?

but,u pegi under club ape?

matahari

yelaaa belle! bosniaa tuuuu. huuu. ade international festival of folks dances kat sane. haih.

i pegi under pac la anef.

jojojo89

bosnia? hehehe.
sounds okay what.
tp blh ke ko tgglkn mak kau?

matahari

huhu tu laa jo. gile aku nk pegi. em, kalau g for a week je boleh la jo. kalau bertahun2 kat sane mmg xdpt la kan aku nk g. hahah