»

Tuesday, April 21, 2009

Selamat Hari jadi



Kepada En. Mok.
Agak kelewatan disini untuk wish birthday kau.
Tapi aku tetap nak post jugak.
Blog aku, suke hati aku.

AFIQ SHAH a.k.a PINGU BAMBINO.
SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN YANG KE 20.
18 APRIL 2009



Kau best.
Seronok kawan dengan kau.
Sumpah aku cakap, kalau takde kau- aku boleh mati kering kat segamat.

Kau best.
Aku suke kawan dengan kau.
Kau satu-satunya kawan bertentangan jantina yang aku rasa selesa bila berkawan.

Untuk kau.
Happy birthday yang ke 20.

p/s: Sumpah ayat aku yang atas ni geli gile kan?

0 complain(s):