»

Tuesday, April 28, 2009

Hari-hari terakhir aku

Tinggal beberapa hari saja lagi untuk aku menjejakkan kaki ke rumah. Gila tak sabar nak jejak kaki ke pintu rumah tu. Aku tinggal 3 paper lagi untuk habis final. Masih banyak paper lagi tapi jiwa dah tiada kat Segamat. Macam mana?

Lepas je paper Law ahad hari tu, aku rasa sangat free. Beban dalam kepala aku habis keluar semua. Even aku masih ada 3 paper yang akan datang, tapi beban law dalam kepala aku sama dengan beban untuk 10 subjek membaca. Aku tak suka membaca. Itu main point aku sekarang. Aku tidur untuk hanya 3 jam malam sebelum exam. Alhamdulillah aku tak mengantuk langsung masa exam. Answer with flying colors? Nahh- Hanya pemeriksa je yang tahu macam mana terbang warna-warna jawapan law aku.

Belajar dengan mama (Isma but used to call her mama), 1 of my friend which is my classmate. Tingtong gila. Die memang bad influence aku untuk melakukan sesuatu yang finally aku rasa how discusting it looks. HAHA. What is it? Later akan diceritakan dengan panjang lebar dan lengkap bersama gambar.

Banyak sebenarnya hal yang aku nak cakap. Tapi entah kenapa, bila internet ni tiba-tiba dah pulih terus aku kehilangan kata-kata. Semenjak dua menjak ni aku memang pelupa. Short term lost memory. Mungkin terlalu melampau-lampau input sampai tak cukup ruang nak ingat benda lain kot. Kalau effect kat exam aku confirm hidup aku sial sedekad.

Btw, aku tak tahu apa masalah coverage maxis kat hutan Segamat seminggu ni. Aku tak boleh nak make call, aku tak boleh nak send message. Hari tu suddenly ade icon 3G di Hutan Segamat. Cool kan? Okay, tak cool pun sbenarnya sebab aku bukan ada nak 3G siapa-siapa pun buat masa ni. Dikala hidup kering kontang, kredit perlu dijimatkan. And lebih tak cool bila 3G ni buat coverage phone aku dan manusia lain bangang. 3G are not necessary here. But we need to make call and sms, TQ.
"Attention to maxis. Do fixed your line please!"

Since esok aku ada paper Mgt, I think I should continue my revision. Mama (my real mom) janji nak belikan that W61s if aku berjaya dengan warna yang berterbangan. Okea! Aku tipu. Mama tak janjikan apa-apa kecuali exchange phone dengan dia.Thanks but No thanks. (gila berlagak angkuh)

3 complain(s):

Cik Mira

u~~
bile abes paper?
hehe
gud luck!
smbung mane lps ni?
amek course ape lps ni?
rendu dgn hutan sgmt!

matahari

hee. i habis on the 6th la mira. gud luck to u to! ;)
ngaaa.still have 1 & half year to go. not really sure nak amek course ape lepas ni. heee. might be taking finance kot since not so confident nak amek b.acc.

Cik Mira

ouh. i abes dlu la ni. hehehe ;D
1 & half year? ouh kejap je tu darl. hehe
warla finance
gud2
b.acc agak tuff kan
heee
btw gud luck again ;)