»

Monday, February 16, 2009

Silence.

Agak lama mendiamkan diri Since sangat sibuk dengan hal-hal UITM ni. Test berderet, Assignments punye melambak, and aktiviti-aktiviti kolej yang membuatkan aku tak cukup mase nak manage semua serentak. Minggu yang sangat memenatkan bagi aku.

06.02.09 - 08.02.09

Karnival Gemilang Kasih by Sector B.
Yeah! Agak menarik dan penat since I have to perform for P.A.C club. Training everyday dalam seminggu tu sangat la meletihkan. Class since pagi sampai petang. Then terus prepared untuk training. Balik dari training baru la nak mengadap all the assignments and homework. Tidur pun lambat, Mate pun sampai sembab. Pape pon, satisfied with the performance that night. Penat memang tak payah cakap la kan? Dari pukul 3 petang kat dataran yang sangat panas tu and have to wait for rehearsel. Gile tak macam panas pulak but we enjoyed. Nervous kot perform depan public eventho tak kenal siape-siape kan? (I knew some of them jela since Uitm student ade yang wajib datang.)

P/s: You, thanks for the full support ;)

08.02.09
HAPPY OLD DAY TO HANIF HASIF.
Sorry coz we couldn't make a very nice party for you. Yela, Siapa suruh you balik Kuantan kan? Dah la tak tengok i perform on Saturday and Sunday night tu. haha! No present for you pulak. I don't know what is suitable for you since Segamat had nothing to shopping. Maybe later kot yunk? ;) I just hope you enjoy that small simple party for you. heee :D

Happy birthday to you,
You are born in the zoo,
With the monkey and kanggaroo,
Happy birthday to you ;DD
-------------
Wish a very happy big day to you.
Hey adult, I am teenage :)
wish you happy always.
Take care omm.


11.02.09
Test MGT 215 and LAW 240. Gile bersepah kot ape yang aku study. Tidur at 4a.m just to cover up all the chapter. Both subject kene membaca dan mengingat. Tak macam nak pecah pulak kepala kan? Seriously, memang la stress gile that week. have to submit report on 13th but I still done nothing. It's my fault cause suke tangguh kerja. Bukan sengaja pon just been so busy with those other assignment and test. Luckily siap on time. And submit pon on time. If not, mampos nak kene jawab dengan Miss Zuer.

Agak confidence dengan LAW but MGT memang hancur lebur la kan. I don't know what am I babling in the essays. I have MGT class tomorrow, and surely kene basuh habis semua. Wait and see la k? Grr.

13.02.09
Woo. Roommate semua pun balik rumah hari ni and aku sorang-sorang kat bilik. Gile cool en memberanikan diri tidur sorang. At last tak pon. Asked my friend untuk datang teman la kan. haha! Scary kot kalau tidur sorang kat SMK ni. Hari yang membosankan. Habiskan masa dengan mengedit gambar and buat homework. Unbelievable kan? Echa study tanpa sebab yang kukuh! haha.

14.02.09
Happy Valentine's Day.
yeap! It's a valentine's day and I did not going back to my home. Mama pun takde kat rumah, since I got another plan with Pingu. Journey yang sangat panjang which is overnight Melaka.(Melaka je pon) From 10am to 8am esoknye. tak macam penat pulak kan satu hari suntuk merayap.
Lepak sana, Lepak sini. Shopping sane, shopping sini. Memanglah sangat suke membazir duit aku ni. Sampai je Melaka, go to MMU kejap. Meet Epit's brother, then went straight to Mahkota Prade had our lunch and bowling. Time for shopping pulak since nak beli kemeja for class. Malas la dah asyik kene tahan je. Macam haram jadah ape tah kan. Then sementara tunggu Epit and his gf shopping, lepak kat mcD sebab gile damn lenguh kaki. After that, naik tangga yang tinggi tu untuk pegi british punye ape tah. Serious lame gile tak naik that place. Then tak macam banyak pulak anak tangga die kan. Letih doh.
Dah tengok history-history British, pergi Pantai Putri pulak. Pingu nak tengok matahari terbenam. Lepak sane until almost maghrib then had diorang nak shisha pulak. Since kitorang pun belum dinner, pergi Pantai Klebang untuk makan. Another place untuk menghabiskan duit, JONKER walk. Weyh, bukan main rambang mata lagi la kan dekat sane. Semua je nak. Beg lah, wallet lah, Kasut la and what so ever yang ade terjual kat sane. Tapi orang sangat ramai so tak larat nak jalan lame-lame. Rimas dengan orang keliling.
Had our supper kat Mamak nearest UTem kat Jalan Hang Tuah. Pergi The Jetty konon nak karoke but tutup sudah. Yelah, dah 3am kot time tu. Kat sane baru lepas ade valentine's party. Ramai gile cina mabuk-mabuk and tak macam scary and busuk pulak kan bau diorang. eeeii, So change place. Pergi perkampungan portugis. Nothing pon ade kat sane just lepak-lepak tepi laut je la. Tak macam nak sesat pulak kan pergi sane. haha! Pusing-pusing tempat yang same 2 kali. Haha- adventure trip betul.
Almost 5 camtu, everybody dah mengantuk tahap gaban. We move to McD for breakfast. Yeap, makan lagi lah kan? Around 6.30 baru balik coz pingu need rest untuk drive balik Segamat.
Safely arrived Segamat on 8am. Balik bilik trus tidur until 4pm. Itupun tersedar farah baru sampai dari KL. hihi


p/s: pic will be update soon. Internet slow tahap cipan.

0 complain(s):