»

Saturday, February 21, 2009

Hari ini hari tak seronok.

Test dah lepas.
Both test hancur agaknye.
Wait and see jela result nanti.

Hajat petang tadi nak strolling tercapai jugak.
Even strolling berjalan dan berkereta.
Ingatkan nak tengok Rugby tournament petang tadi.
Since test habis lambat, game pon dah habis.
Tak pelah. Esok pagi boleh tengok lagi.
So I just spend my time walk around the Uitm with my roommate.
Half way, nampak anep bersama keretanye.
Apelagi, strolling berkereta la pulak kan.
Anep hantar sampai kolej and I went back to my room.
Thank you anep ;)

Malam ni aku habiskan masa aku dengan online.
Ape tah masalah connection malam ni.
Sangat slow sampaikan nak bukak myspace pun tak boleh.
Bazir je sewa broadband lame-lame.
Not so membazir pun sebab dapat jugak aku post entry bodoh ni.
Ye. agak bodoh sebab aku tak tau nak merapu ape.

Cerita hari ni, budak bilik aku nk buat gig bilik.
Sangat la kelakar dan sedikit kurang betul makcik ni.
Siap tampal notis kat board luar invite budak wing.
Last-last gig ape kejadahnye sebab die pun tah hilang kemane.
Bile test killer subject dah lepas, mule lah masing-masing merayau mencari ketenangan.
Gig tah kemana, die tah kemana.
Seorang dari roommate aku ni pulak dari tadi duk putar lagu sedih.
Layan kan aje telinga aku ni.
Die tengah mood sedih, so aku pun turut bersedih la kan. haha

Kononnye aku ni nak jadi student cemerlang la sem ni kan.
Rabu lepas aku register name untuk join seminar communication skill.
Bajet-bajet rajin la kan nak berseminar di hari ahad.
Last-last semua plan bertukar.
Rugby tournament, Karaoke, Outing.
Macam-macam kerenah.
Aku pulak dah tentu takkan bangun awal dihari ahad dan memakai baju kurung untuk ke seminar.
Confirm lah aku akan sambung tidur aku mungkin sampai matahari tegak.
Ye, aku suke matahari tu la nak tunggu die atas kepala baru nak bangun. haha!

Malam esok aku perlu meneruskan perjuangan dengan dengan 2 lagi assignment yang aku perlu siapkan.
CTU yang aku langsung tak paham tentang ape dan Law yang sangat la complicated nak settle kan kes.
Ctu dah memang semestinye aku tak pernah faham aku belajar tentang ape since part 1.
Aku mempunya masalah untuk memahami buku yang ayat die more to indonesian.
Aku di Indon mungkin.
Law boleh blah lagi kot. Sebab buat mase ni aku still boleh go on dengan subject ni.
Hopefully boleh sampai abes sem

Aku dah set dalam mind aku, maulidur rasul nanti aku nak balik.
Tak kisah la ade perarakan ape ke kat Uitm ni, janji aku nak balik.
Dah lame sangat aku tinggal kan rumah tu.
Streamyx aku pun asyik memanggil-memanggil.
Belle dah rindu aku.
Mama pun tak pernah-pernah complain terus tanye bile nak balik.
Yelah, demi memuaskan hati semua pihak aku akan balik 2 minggu dari sekarang.
Tunggu okea?!

-matahari-

1 complain(s):

cik ateen

hahahaha..
yg ko gna broadband wat ape??
ak kan dah blik umah ni..
gna laa hotspot ak..
wee:DD
ak pown dah lma dowhh xblik..
ni blik pown kna wat assgmnt..
huhhuhu..
sdeyhh2+tension..
huhuhuhu