»

Friday, December 5, 2008

Datang lagi

Tak suke! Tak suke. Rase tak sedap badan.
Dah mule panas and lenguh-lenguh. Nak jalan pon tak larat.
Ni adalah petanda-petanda yang aku akan demam.
grr! Kepala da pusing. High. Ting Tong.
Taknak la jadi macam ni lagi. Tak tahan woo.
LUCKY-ly xflu or batuk. Kalau tak lagi azab.
Yang tambah tak best nye, time-time camni la mama baru nak beli kan makanan yang aku suke.
Saje je dengki. Padahal dah tau tu.
Aku kalau tengah high ting tong macam ni selera makan tu tetapla besar.
Tapi tekak aku ni yang tak berapa nak sedap.
And ending die, aku jamah makanan tu tak sampai separuh pon.
Sedih jela. Kalau aku tak makan.
Nanti aku kurus balik. Penat je aku usaha selama ni. ;((
Pegi la jauh-jauh demam.Tak sanggup nak mengadap kau ni.
Demam, sila pergi. Kalau demam, macam mana nak raya ni?


0 complain(s):