»

Thursday, November 13, 2008

Damn you MR.

Yes you are!!!
What the hell is your problem now???
I never wanna be friend with.
I never ASKED you to be friend with me.
Ko tau tak all these days ko hanya mengganggu hidop aku??
Call aku everynight. Tak pernah give up ke bile aku reject and xjawab ko call???!!!
Ajak aku kuar sume.
Dah aku tak nak.
Yang ko nak pakse-pakse aku tuh apsal?
WHO THE HELL ARE YOU??
"Pukimak are ko. Sombong sangat orang ajak kua. Ko igt ko cun sangat ke?!!"
SO what kalau aku tak cun pon?
Aku merosakkan pandangan ko ke??
Kalau ko rase aku merosakkan penglihatan ko, lepas ni jangan pandang aku kalau terserampak kat mane-mane.
Dasar jantan kecah enn ko ni??
Bangang. Cakap aku pukimak sbb tak nak kua gn ko.
WTF. aku kenal ko pon tak.
Tah mane-mane timbul.
Aku tak hingin pon nak kenal dgn orang tak faham bahase macam ko ni.
BABI.BABI.BABI.
Ko dengan geng-geng ko tuh sume LOOSER je.
Suke mengganggu hidop orang.
Mane je perempaun ko tak pernah kacau.
Awek orang pon ko nak kacau.
Ko memang tak suke tengok orang senang ke ape???!!!!!!
Kalau UITM ni xde undang-undang da lame aku letopkan je 3B tuh.
Bia pupus keturunan ko.
Menyusahkan orang. Macam sial.
Tolong la stop kacau aku.
Ape tah masalah ko ni sebenarnya.
Nak kate bodoh, ko belajar investment.
Lepas gak 4 sem. TAK dismiss-dissmis.
Tapi tak faham bahase orang cakap.


P/s : Tolong la berhenti mengganggu hidop aku wahai orang sekeliling yang sangat-sangat tak diundang.
sekian terima kasih.