»

Monday, October 27, 2008

Cuba lupa, tapi tak mampu lupa

It's been for two days. I want to blog but i don't know what to blog. Actually i do have a topic to share but i don't know why i am so hard to write about it. This nightmare did not stop playing in my mind since last two days.

Okay, maybe some of my friends already know about this. About the bus that i take from Segamat to KL got an accident. Damn scary accident. I still can't forget everysingle moment that happen. I want to forget, and i tried to forget. But, the more i tried the more it comes.\

It's a study week break for UITM students before our final. I woke up at 8 and get ready to go to the bus stand. My bus is at 10.30 am but cepat express biase la. Always tak on-time. Then around 10.50 the bus arrived and start our journey around 11. On my way tuh, sangat pelik sebab mate taknak lelap. I tried but still galak je mate nih. Then, i heard to my mp3. 20min perjalanan, suddenly i heard 1 sound.

Dumm,bomm,prengg- haih! i don't know how to make the sound la. Yang penting bunyi something yang berlanggar. At the same time, papp! kepala aku terhantuk kat seat depan aku. Bus buat emergency break. Then I saw something that i never ever seen before. A black car crushed with my bus. Then terbabas ketepi and langgar other kereta. Bus yang aku naik tuh pulak terbabas masuk ladang kelapa sawit. I've got shocked. Ya Allah, Accident?? Mimpi ke? Sume passenger dalam bus jerit-jerit and masing-masing mengucap panjang. Aku je yang masih blur. Everybody take their things and turun dari bus. Aku pon. Aku tengok depan nih ade trailer petronas yang tengah berhenti, then ade 2 black car which 1 of it is wira aeroback, 1 lagi kereta ape tah dah kemek remuk, 1 lagi waja. Baru tau yang aku tak mimpi.

Tengok jam around 11 something camtuh. That means, i had to cancel my date with dearest bestie Belle. Adoi dah la today ade plan baek punye. haih! Orang sume kecoh-kecoh and jalan da start jem. I stand behind the bus, and tengok young girl tengah menangis. Kepala berdarah-darah. Sedih nye tengok. Then, ade one guy ni dukung 1 boy then baringkan atas tanah. Kecik lagi budak tuh. Umur around 3-4 camtuh rasenye. Then ade 1 lady ni datang kat die bawak kain and tutup the whole badan budak tu. Innalillahiwainnailaihiraji'un. :'( Then tak jauh tuh 1 boy lagi yang da berdarah-darah jugak. He seems like tengah berperang dengan maut. Ya Allah, lagi sedih tengok. 1 couple husband-wife tengah do something to their daughter yang dahi dah terkoyak. Terhantuk kat cermin i guess. Everything happen tak sampai 1 min. The accident ambil 3 nyawa sekaligus. It's a nightmare sangat-sangat. Lagi nightmare bile kite tak dapat lupakan ape yang jadi. Al-Fatihah untuk semua.

Time tuh, turun je dari bus i text belle, telling her maybe tak dapat nak pergi mid today. Die sangat terkejut when i tell her i'm accident. Then i text some of my friends. I didn't tell my mom. For sure die akan risau sesangat. I'm going back alone, so that i need someone to cool myself. Sikodi call, nasib baik. Then Ternampak this one car yang sangat familiar. Tengok plat number kereta, sah la kan. But The person inside the car just give a smile to me and go. Haih- biar lah die. Dia jugak cakap dah tak nak kawan lagi. Okea-okea. Ni dah mula menyimpang.

Back to the point, the accident sangat-sangat mengerikan. Maybe some of you will say "alaa, accident tuh biase la" but for me tak pon. New thing in my life and i really really hope it wont happen to me,my family and friends. Aminn-