»

Tuesday, September 2, 2008

Time has come

Im leaving now. Welcome back echa to your sweetest hometown, Segamat :| sangat la tak suke. Btw, MGT,ECO and QMT are waiting for me this coming days. But i didn't make any revesion pon. Harap je buku bawak balik rumah. WDENESDAY, FRIDAY, SATURDAY. Again! I have to sit at my room quietly and and buat muke bangang. It is because im not going back this weekend. Its not actually im not, but I CAN'T! wtf la kan. adoyai- I have Eco test on saturday and i dont think so i have time to go back. Even Segamat - KL xde la jauh mane macam dalam aku cakap dalam rayuan tukar campus kan, but nak tak nak i have too :(

I already have planned for this saturday night. Be at Segamat on weekend memang sangat bukan echa la kan? ;DD So, that day im counting days with Sue about my test gab. Then i said "jom pegi Melaka sabtu ni nak? Nak tengok midnight movie ;DD" sangat excited bunyi. Then Sue cakap la, xkan nak pergi berdua je? Macam bahaye. Erm Betol jugak. So we decided to invite Omm with us. Aha- Omm memang on saje ;) . Sue ask me to invite Myvi but... Adoyai- im sure myvi xkan nak join. I asked then tadaa! memang betol pon tekaan. haha! Omm invite Iqmal and Afif to join us. Soo- now between go or not je. Sebabnye, Om xdapat bawak kereta this week. Dan2 nak rosak pulak. And Sue memang xkan dapat greenlight untuk drive g Segamat yang jalan macam hape je tuh. Soooo- Macam xdapat pegi. Haih- if cancel, memang keras la kan kat sane. This is the reason why i hate make a plan. Sure takkan jadi. sohai-

1 complain(s):

jammbush

ahaha.
nk blk ambik kete mmg da xsempat kot..
haih..
biar u jadi tunggul kayu la weekend nie..
hahaa..