»

Friday, August 22, 2008

Sorry, It's again :)

YESTERDAY - red


TODAY - pink



Senyuman aku menawan kan? ;DDD

okea, okea ;) 2nd blog for my teeth. haha- Luckily xcabot lagi besi hari ni. Maybe the doctor know that im going to cry for a week kot if cabot bende alah ni. hikk- So, I went to the clinic at 12. My appoiment is at 12. Tapi biase la kan. Janji melayu ;) . Redah hujan yang sangat lebat tuh, sangat-sangat tak suke. Adoiyai

"Siti Aisyah" asistant doctor tu panggil. Then, Terus masuk bilik doctor tuh. Die belek sane sini. "Good, gigi da rapat. Dah boleh bukak" and aku just err haa (sambil angguk kepala sikit2 tp dalam hati jerit2 tamaw2!) . Then die cakap kat asistant die "Bagi saya chain ni, bla bla bla" *bart je tau kot ape maksud aku ni and die tanye "Nak tukar colour ape?". aku pon jawab "Pink" sambil senyum lebar :) means aku lom boleyh bukak lagi la kan. haha- sangat gumbira.

So, my teeth colour had change from RED to PINK. And it's look- wah! sangat striking. So what. I love smile to people. So, they can see my beauty colorful teeth :D hee-

p/s : thanks doc ;))

*sangat takot tengok pic muke "TODAY" aku tuh. yeww! :|
muke sendiri kot aku leyh takot. :s

1 complain(s):

ateenkimi

hahaha
lg skaly aknya isi perut dah terburai..
ak nk tgk dpn mta warna pink tu..
hihihihi
ade 1 soalan laa
yg breces ko dlu2 tu dier watpe??
dier trus buang ea??
than npe ko xambk jerr basuh and wat kenanagan;))
bak kta zeka laa..
wee:DD
*btol la echa gambar today ko tu sgt mnktkn...grrr~
psal laa ambk gambar dlm gelap..
ekek;)