»

Sunday, August 24, 2008

August Lagi


tengok lah- tak seksi pon!
bodo punye guard.


Yayyai~ ingat bad luck on August dah abes la kan.
Tapi tak pon. Sebab sampai2 UITM je da ade kes.
Bengong punye kes bersama Bengong punye Guard.
Huh! sangat tak suke dengan guard kat sini.
Tau la revenge dengan student sebab asyik complain sane sini bout dorang.
Tapi memang menggelabah la kan.

Al-kisah nye macam ni.
Like always la kalau baru balik dr KL.
Akan turun dekat UITM la.
So masuk gate macam biase. Dalam kepala nak pegi withdraw duit.
Kene la lalu kat security tuh nak masuk gate kan.
Tibe2, sorang guard yang bajet polis malaysia ni jerit.
"Woi blablabla*name orang suruhan die Ko saman budak ni"
Tapi yang orang bawahan die ni maybe baru lagi kot macam blur-blur.
"Ha?" then die gi la talk sket-sket ngan big boss die tuh.
pastuh die panggil aku "dik, Awak ade blablabla"
aku pon wat muke tenuk and gi la kat die.

Die kuakan resit saman die tuh and mintak kad matrik.
Hah! AGAIN! memang august yang malang la kan.
aku ingat da abes dah tempoh malang aku nih.
Then die tulis-tulis and bagi resit tuh kat aku.
Tapi aku biase la. kalau aku xpuas hati sure aku akan merempan abes-abes.
Then die sound plak cakap aku kuang aja sume.
Mati la guard oii.

To pakcik guard yang asdfgh.
Esok aku pegi pejabat ko, aku bayar la oke saman ko tuh.
Aku tau korang sume kene cari extra income untuk puase ni kan.
yela, nak beli baju anak bini lagi.
Huh! keje mengabeskan dwet PT student jeh.
Tunggu la elaun Raye ko esok okea.
Baju aku da cukup labuh, dah cukup sopan.
Nak saman-saman plak. Bullship.
SELAMAT HARI RAYE WAHAI SEKURITI SEKALIAN!

2 complain(s):

ateenkimi

hahahaha
ak ske ko kna kn part guard abcdfgh tuuu
ahahahaks
dier blom pose laa echa..
owg kta kalo xpose xlh laa raya..
uhuhuhu
saba jelaa
mmg bln 8 ni kurang bgs utk ko
so keep watch out
more be careful
msok pose myb ko lbih lucky
n ko lh drowling2 ngn sape2 ko ske yerrr
wee:DD

ayyman rahim.

hahahah bangang punye guard. dia hensem ke? HAHAHA