»

Wednesday, December 19, 2007

the bodyguard

look at diz boy. his name is amirul amir. but i juz call him mirul.1st time i met him at restauran infront my hostel. i folo my fren dinner there n have 2 acompany her having date with diz guy. erti kate laen jadi "pak pacak" haha. then lame-lame kawan gn die, ktorang jd close. ye la if da selalu sgt folo dowg date. aha then kitorang start kenal eachother and ade la lepak same.
selalunye kat kolej je. yela, me mls sket nak kua lepak kt kuantan 2. huhu 1 thing of diz boy. risau btol if im not taking my meal. xkire la dinner ke lunch ke. aha die caring gak la bout aku. then disebabkan die agak caring psl aku, secara rasminya aku lantik la die as my bodyguard. so dat nobody berani kacau aku bile tengok bodyguard aku yg tough gile ni. aha seyes tough gile badan die. aku hari2 tengok die xpna tgk die mkn nasi. nk kate on diet xmungkin plak. aha tp roti coklat 50sen 2 je la die mkn 4 bek1st n lunch. kenyang ke?prot aku yg kecik ni pon xpne kenyang klu mkn roti je.adoi but nvm la. actually aku tulis blog ni sbb die nak aku ckp ayat jiwang2 kt die. cam yg aku tulis dlm myspce 4 bimbim aku 2. hekhek tp au xtau ayat pe yg aku bley nak ckp kat die hehe so aku jux cite bout die la k? aku ske kawan dgn die ni. he is very go lucky person.cool. susa nak tgk die moody ke pe. nice la die ni. huhu best kwn gn die coz die ni best.aha then pe lg ek??haa die ni nta la. aku pon xtau cane nak describe. ble lepak gn die ade je sumthg yg nk borak. but aku gn die naot at da same class. so xbyk sgt la mase yg ade tok lepak. tp yg bestnye aku tga tggu big mac dr die coz die jnji aritu nk lnje aku bigmac.huuu best.

hey mirul i still wait 4 ur big mac oke.. ;))

0 complain(s):